Anmälan till Flyginstruktörskurs-UL 2019

KSAK hälsar: På flera håll i landet behövs ytterligare UL-flyglärare för att kunna möta tillströmningen av elever. Vi söker därför aspiranter till 2019 års flyginstruktörskurs (FIK) UL. Utbildningen sker i internatform på Ålleberg 18 maj – 2 juni 2019. För dig som vill delta gäller följande: … (se Bli UL-flyglärare 2019!)

Flera klubbar har nu så många elever att lärarna har svårt att hinna skolflyga med alla. Ett positivt ”problem” som bör innebära rusning till årets Flyginstruktörskurs UL! Ett antal kandidater är redan anmälda. Men alla som är kvalificerade kanske inte är klara över tidtabellen? Kanske känner just du någon som behöver en knuff i rätt riktning av sin lokale utbildningsledare för att komma till skott? Sätt in stöten nu! Anmälningstiden löper officiellt ut i slutet av januari månad 2019.
Flyghälsningar
Håkan Ahlström
KSAK-M
Skolan för UL-flyget
08-764 60 98

Låt dig inspireras av 2018 års FIK…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *