Företagsflygning

Har ni tröttnat på tråkiga middagar? Skulle ni vilja bjuda era kunder eller anställda på en annorlunda upplevelse?

Som ett led i att värva nya medlemmar och popularisera flygning på ultralätta gyroplan erbjuder vi prova-på-flyglektioner till självkostnadspris. Att få flyga och prova på att ”spaka” själv är en dröm för många. Vi kan förverkliga den drömmen tillsammans med era kunder eller anställda.

Under en eftermiddag eller kväll blir ni våra elever och tas om hand av våra duktiga flyglärare. Ni får uppleva tjusningen i att flyga en modern gyrokopter eller ett ultralätt flygplan och se Skåne från ovan. För den intresserade ges möjlighet att känna på hur det är att spaka själv .

Varje flygning tar ca 20 minuter och under en eftermiddag/kväll klarar vi av att flyga med upp till 20 personer. För de som befinner sig på marken kan vi erbjuda enklare tilltugg och dryck vid vår klubbstuga som ligger i omedelbar anslutning till landningsbanan på Sövde flygplats nära Sjöbo. Om ni har större grupper, kan vi i samarbete med Malmö segelflygklubben arrangera flygningar på motoriserade och klassiska segelflygplan. Vill ni uppleva ytterligare spänning, samarbetar vi med Äventyrscampen i Sövde som ligger bara ett par hundra meter från våra hangarer.

Vi kan planera arrangemang så att det passar just er, eller om ni så vill kan ni efter eget önskemål själva planera aktiviteterna vid sidan om flygningarna.

Pris och detaljer om våra prova-på lektioner finns här. Rabatt kan fås beroende på hur stora grupper som flyger. Kontakta oss för en diskussion.