Gott nytt år!

2022 närmar sig slutet, och vi vill önska alla ett riktigt gott nytt år!

Under året nådde vi upp till 290 flygtimmar. Det var fem år sedan vi hade fler. Aktivitetsmässigt ligger vi också mycket bra till med deltagande på flygträffar, bl.a i Eslöv, öppet hus på Sövde, och flygningar med ungdomar under lov. Årets budget ser ut att hålla också. Bra jobbat allesamman!

Nytt på presentkortsidan är att vi nu erbjuder ett presentkort som heter “Pilot för en dag”. De senast sålda presentkorten är av just denna sort, ser ut att bli “bestseller” 2023. Mottagaren av presentkortet får vara med om allt som en pilot gör för att ta sig till en annan flygplats och tillbaka. Planering av färdväg, väderkontroll, kontroll av flygmaskin, tankning, istigning, start, navigering och landning. Flygtiden uppgår till ca 80 minuter.

Det ser ut att kunna bli en riktigt behaglig mix av flygmaskiner till våra medlemmar kommande år. Öppen gyrokopter blir MTO-Sport SE-VXT. På den lyxigare sidan har vi tillgång till Calidus SE-VNV fram tills den blir såld, för att sedan kunna flyga Cavalon SE-VRV under sommaren/hösten.

Den 1:a januari kommer kassören att debitera alla årsavgift för 2023 samt förlänga flygpaket för alla som hade detta 2022. Är det någon som vill ändra sitt medlemsskap, köpa till eller avbryta flygpaket så mejla ekonomi@gyroflyg.se. På årsmötet 2022 beslutades att inte höja medlemsavgiften, så den kvarstår som föregående år:
Huvudmedlem 1400:-
Medlem: 860:-
Flygpaket: 2000:-

GOTT NYTT ÅR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *